Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZOO Praha

6. 12. 2007

Dne 3.11. jsme za nevlídného mlhavého rána nastoupili s Fajkou do autobusu a vydali se směrem do matičky měst. Čím víc jsme se blížili k Praze tím rychleji se rozplývala obava, kterou měla hlavně panička z cesty a z toho jak Fajka zvládne dvě hodiny v autobuse. Byla to pohodička, až na toho pána co si tak drze rozbalil tatranku, deset minut jí přežvykoval a ještě u toho šustil papírkem! To bylo i na Fajkýška moc, prolila potoky slin, hlavu si mohla ukroutit, očima vyprosit ......a prdlačky z toho a tak si na něj alespoň blafla :-)

V metru jsme měli sraz s Roxankou a její krásnou bílou americkou akitkou Ariškou, které jsme konečně mohli poznat osobně. Dlouho očekávané a plánované setkání nám vyšlo (hurá!!! :-)) a tak jsme mohli společně vyrazit do ZOO. Počasí se umoudřilo, dokonce vysvitlo i sluníčko a mohli jsme se kochat exotickými zvířátky v ZOO a chlubit se našim čtyřnohým chlupatým black and white duem :-) A že obdivovatelů byla spousta. Cestu domů už Fajkýšek únavou ani nevnímal a celou ji prospinkal.

Výletík se podařil, moc se nám v ZOO líbilo, jsem ráda, že Fajka mohla strávit den po boku Arišky a tak se stráááášně těšíme na nějakou další akcičku :-)

Fajka s Ariškou 

 

Jak nám to všem slušelo si můžete prohlédnout v galerii.

 

Náhledy fotografií ze složky ZOO Praha