Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstava Letňany

8. 12. 2007

V listopadu jsme po dlouhé době vyrazili s Fajkou nasát a užít si výstavní atmosféru... ty proudy lidí, ohlušující štěkot, tisíce  pachů, stovky psích tlapek a studených čenichů. Absolvovali jsme cestu z Jablonce do Prahy autobusem a tentokráte už bez nervíků, i když bylo v autobuse našlápnuto a Fajka cestovala spíš jako sardinka v konzervě :-) Kupodivu jsme trefili i z Černého mostu až na výstaviště bez větších problémů. No jeden problémek by tu byl a to ten, že jsme prostě nenašli výtah ve Vysočanské stanici metra a na jezdící schody Fajka čučela jak pučmeloun a ne a ne na ně vlézt (ani se jí moc nedivím) Zákaz ne zákaz, tak jsme to vzali po těch jezdících co ale zrovna nebyli v provozu a stáli. Panička si jako myslela, že je rychle vyběhneme, aby nás nikdo neviděl, jenže nahoře málem vykašlala plíce :-)
U vstupu na výstaviště jsme zaplatili vstupné, zkontrolovali nám očkovací průkaz a už jsme se mohli jít kochat. Při procházení hlavním vchodem si Fajkýšek tak nějak uvědomil, že se mu vlastně ani nikam nechce, že by radši domů a né do té skrumáže všech lidiček a pejsků a tak přímo ve vchodu zařadila zpátečku :-) Nechala se pěknou chvíli přemlouvat než se milostivě uráčila zvyknout si na myšlenku, že dnes tu strávíme celý den.
Setkání s Roxi, Laidou i Bubáčkem se povedlo a moc nás těšilo, že jsme se poznali všichni osobně a pevně doufáme, že to nebylo setkání první a poslední.
Výstavu jsme si užili, poprvé v životě jsme shlédli agi, Fajkýšek si domů vezl spoustu dobrůtek a v euforii jsme si objednali i výstavní vodítko, tak uvidíme jestli nám jednou k něčemu bude :-)

Už mě zase fotí !!! ach joooo......Na výstavě v Letňanech

Více fotek v galerii. 

 

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Výstava Letňany