Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prochajda Muchov

26. 4. 2009

 

Feiko + Kazan

V sobotu dopoledne jsme já a Fajuška vyrazily s Kazíkovic smečkou na prochajdu po lesích loukách s stráních. Kazíček se svojí paničkou  už naší  Fajušku znají a tak vědí, že po vrčavém přivítání se Fajuška za chvilku uklidní a šlape celkem klidně střídavě u nohy.... jakékoliv nohy :-)... Kazíka Fajuška seštěkla jen jednou, když měla pocit, že zrovna ten  pamlsek který se v tu chvíli rozdával měl být jen a jen její.

Sluší jim to spolu :-)

Procházeli jsme v lesích plné zvěře a tak Kazíček občas když zavětřil byl jištěný stopovačkou a s Fajuškou jsme trénovali přivolání a neodbíhání a odvolávání od zvěře. A dařilo se! hurá! Fajuška se buď příliš zbytečně nevzdalovala a nebo když chytila stopu nechala se "laskavým" slovem přemluvit, aby šla zpátky. Fajuška pobíhala kolem na volno a trénovaly jsme přivolání, zákazové povely a odvolání od zvěře. A neuvěřitelné se stalo skutečností! Fajušce to šlo, opravdu vyběhla za zvěří jen dvakrát a i tak se dala uřídit ... uřvat ... a vrátila se! Hurá tak snad to už bude jen lepší a lepší...

Vrcholové foto aneb Kazíčkovic smečka s vysmátou pydlou v zádech :-)))Tahle vrcholová fotka měla být původně jen Kazíkova s paničkou, ale Fajauška se prostě rozhodla, že na ní nesmí chybět a sama se přímo vnutila a ještě z toho měla strašnou srandu :-))

S pydlou v zádech

Děkujeme za krásnou vychajdu a těšíme se na další povedné akce ;-) Fotky z prochajdy a z řádění na sněhu TADY.