Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní prochajda

4. 10. 2008

Navzdory předpovědí počasí, která hlásila déšť jsme dnes vyrazily na podzimní procházku plnou barev, spadaného listí, sluníčka a vůbec jsme neprohloupily. Eva s Keri, Helena s Ariškou a já s Feiko jsme vyrazily ze Zásady lesem směrem na Horní Černou Studnici. 

Ariška + Keri + Feiko

Všechny tři holky si na sebe velmi rychle zvykly a ťapkaly hezky vedle sebe celkem bez jakýchkoliv konfliktů. Fajuška sice jako vždy na vodítku a s košíčkem, ale byla hodná a nesnažila se provokovat ani nepouštěla blesky na kolem jdoucí. Keri si díky skvělé výchově a výborné povaze mohla užívat i kousky cesty bez vodítka na volno a Arišce se sice do kopců moc nechtělo, ale cestou k domovu neúnavně ťapkala vpředu a vedla celou naší smečku.

Majetnická Fajuška dokonce přežila, když jsme zavezly Keri s paničkou domů, sice si nejdřív brblala pod fousky, že to autíčko je teda jako její, ale když teda to musí být tak ona to jako protentokrát přehlídne :-))))

Díky krásnému počasí mělo stejný nápad jako my více lidí a tak jsme cestou potkávaly nejenom turisty s pejsky i bez ale dokonce i partu bláznů co si hrála na vojáčky. Není to úplně nejpříjemnější pocit potkat v hlubokém lese partu 40 chlapů a chlapců v maskáčích s všelijakým vojenským vybavením, ale tak bylo nás víc a ještě jsme měly sebou tu naší obranářku :-)  

Podařilo se vyfotit i pár foteček... kvalita nic moc no ....páníček je páníček.. tak třeba příště vyrazí s náma :-)

Moc děkujem, bylo to super a moc se těším, že nějakou podobnou prochajdu zase brzo zopakujem!

Více foteček na Rajčeti