Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silvestrovská prochajda 08

30. 12. 2008

Tak jsme po roce opět vyrazili na silvestrovskou vychajdu :-) Místo setkání se nakonec domluvilo ve Skalním městě Sedmihorky v Českém ráji a bylo nám jak v ráji :-) Oproti loňskému roku se naše řady opět rozrostly a tak nám bylo hej a veselo.  Složení následující: Naše rodina Fajkýšova s Fajkou, Markéta čili Roxana s Ariškou, Corrýšovic s Corrynkou a Ronym, Iveta s Petrem (kiwi čili ankaras) a Ayrin, rodina Aldíkova s Aldíčkem...

AKITY

 

Procházeli jsme se mezi spoustou skal, po cestách rovných i klikatých po schodech dolů i nahoru, někteří páníčci nosili pejsky v náručí nahoru i dolů, někteří sjížděli skálu po prd... ehm po zadní části těla... Na vyhlídkách nám bylo krapet zima, ale dole bylo bezvětří a relativně teplo. Fajuška je toho času těsně po hárání a měla zase jednou svůj den a kravila....(no ona kraví vlastně pořád) krom jiného pronásledovala neustále páníčka, aby se nám náhodou nezaběhl, snažila se nějak vybít přebytečnou energii ale jinak byla vcelku Na vyhlídcehodná :-)

Po krásné procházce jsme zakotvili v hospůdce, kde bylo úplně prázdno a tak ani naše smečka nevadila. Po dobrém jídle a pití jsme se postupně začali rozjíždět do našich domovů... Ayrin ještě na rozloučenou rozdala pár žďuchanců a polibků a jeli jsme domů. Důkazem, že se vycházka vydařila jsou i naši utahaní a spokojení chlupáči .. alespoň ta naše zaplula do pelechu a usnula jak špalek :-)

Moc děkujeme za krásný den, za hodně skvělou  příjemnou a přátelskou atmosféru a na příští prochajdě nebo společné akci AHOJ :-))))

Kompletní FOTO.