Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní akití toulání s překvapením

První fotečky už jsou na rajčeti :-)

1) Od Hagísků KLIK

2) Od Staníčka s Verčou KLIK

3) Pošťákovic Michala a Matýska KLIK

4) Moje fotečky ze zadních pozic se štěňátkem od foťáku KLIK

5) A od Páji z profi foťáku budou TADY BRZY BRZY BRZY!

Všem výletníkům.....na dotazy na přízemní mrazíky a včerejších -10 °C na Jizerce... asi takto: teplé spodní prádlo si brát nemusíte pokud tu nehodláte bivakovat pod širákem přes noc :-) přes den má být opravdu skoro 20°C Ivetko ! Pokud, se ale přece jen do jégrovek zabalíte.... tak se mají ostatní výletníci na co těšit protože na kopci na rozhledně bude do programu tedy neplánovaně zahrnut i striptýz :-)))

Zdá se, že naše prosba byla vyslyšena a předpověď počasí vypadá  zatím nadějně, slunečno a skoro 20°C ! :-)

Těšíme se na Vás! Při průjezdu Malou Skálou pozor na silniční radar a raději nohu z plynu, ty černobílé fotografie co rozesílají opravdu nemají hodnotu 1000,- Kč jak se nám obecní úřad Turnov snažil nedávno namluvit ;-)

Máme potvrzené obě dvě překvapení a domluvená je i hospůdka s pizzou (díky Staníku! :-)  kam nás pustí ve velkém počtu lidí i našich chlupáčů.  Máte se určitě na co těšit ;-)

Konání akce: sobota 3.10.2015

Čas: cca 10.00 - my budeme tentokrát nečekaně asi první páč to máme nejblíž :-)

Místo srazu: 50.6433511N, 15.1948911E

Parkoviště Malá Skála u hlavní silnice (pokud pojedete od dálnice od Turnova je parkoviště téměř na konci obce na levé straně, pokud omylem přejedete kus za parkovištěm je vlevo benzínová pumpa - zde odbočíte na druhý pokus a projedete benzinovou pumpou, pak už jen pohodlně vjedete na parkoviště) Bude-li krásné počasí bude parkoviště zpoplatněné (50 kč na den), pokud bude ošklivo nebude tam ani noha :-)

1.jpg

Zveme Vás na podzimní nakouknutí co se skrývá za tajemnými dveřmi - čeká tam na nás Ráj a to přímo Český :-)

Délka trasy bude nenáročná max do 10 km vhodná i pro naši veteránku Fajušku, štěňátka i děti. Při troše pomoci a dobré vůle půjde cesta zvládnout případně i s kočárkem. Na vrcholu stoupání (ano půjdeme do kopce!! :-) nás čeká jeden ze dvou možných kulturních zážitků, vytipovány jsou minimálně dvě hospůdky, kde se budeme moct občerstvit podle chuti, nálady a počasí. Můžete se těšit na skály, kopce, řeku, vyhlídky a pokud bude krásně tak i daleké výhledy do kraje :-)

Náročnosti se bát nemusíte, bude to sice do kopce, ale pak taky zase z kopce...prostě taková bačkorová brnkačka :-)

Povinná výbava: PES nejlépe akita :-) jedna či dvě (prostě čím víc tím líp), oblečení do mokra i zimy (ano budete skoro v horách a počasí je neodhadnutelné, podali jsme sice žádost o teplo, azuro a slunečno, ale kdo ví zda bude naše přání vyslyšeno), pohodlné boty a dobrou náladu :-)

Fajkýšovic

PS: účast prosím nahlašte u nás nebo Hagísků, ať víme s jakým davem lidí i psů můžeme počítat ;-)

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Stupeň náročnosti trasy: bačkorová :-))