Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pecka podzim 2012

Cestou na PeckuOblečená Fajuška

Zcela nečekaně se letos konala podzimní Pecka, které jsme se mohli a hlavně chtěli opět zúčastnit. I přes původně plánovanou komorní variantu pro pár lidiček, bylo účastníků zájezdu víc než by se čekalo. Ve čtvrtek večer nás páníček odvezl do tábora a kvůli pracovnímu vytížení nás musel opustit, ale zdatně ho zastoupila Ivetka s Ryuškou, aby nám nebylo smutno. Po ránu jsme klasicky trénovali s Fajuškou stopování, dopolední a odpolední trénink absolvovalo nevycválané jelito. Čekalo nás i několik soutěží. Do poslední chvíle bylo utajováno o jakou páteční soutěžní disciplínu se bude jednat :-( Dilema to bylo veliké, ale nakonec jsem vzala jako první soutěžící Fajušku a byla to správná volba. Soutěžící páníček měl během 1,5 Ládujeme seminuty ze sebe svléknout co nejvíce oblečení a navléknout je na psa. A to už bylo jasné, že jsem neudělala chybu protože Fajuška je holka trpělivá a nechala na sebe navléknout vše co mě pod ruku přišlo. Nakonec jsme si díky 6 ks oblečení vysoutěžily 3. místo ! Fajuška byla prostě úžasná a moc jí to slušelo :-) Po večeři jsme v sestavě Ryuš, Fajuš, Dokýš Ivetka a já vyrazili na hrad Pecka a protože bylo ještě otevřeno stihli jsme si i prohlédnout nádvoří. Cestou na hrad jsme při prohlídce městečka s naší pestrou smečkou budili velkou pozornost u místních domorodců. Sobotní stopování si po ránu užila opět Fajuška a cvičení Dokýš. Po obědě se konala dětská soutěž při které jsme se snažili pomoct s organizací, no a nakonec to dopadlo tak, že se dětské soutěže zúčastnila i Japonsko-australská spolupráce :-)většina dospělých a tak se nám soutěž z plánované půlhodinky protáhla na víc než 3 hodiny :-))) Po skončení jsme vyrazili vyvenčit plyšáky opět s Ryuš a Ivetkou do okolních lesů. A od 3 hodin nás čekala druhá soutěž a tentokrát byla řada na jelítku. Pojídání piškotů na čas, byla pro něj dobře zvolená disciplína, luxuje dobře a luxuje rád :-)) Akorát bylo nutno přesunout talíř na zem, protože díky drezůře si nedovolí vzít cokoliv z talíře, který je ve výšce.  Luxovali jsme piškůtky oba jak jen to šlo rychle, ale na vítěznou ridgebečí holku Vikinku jsme absolutně neměli šanci :-)

V neděli už dorazil i páníček a po dopoledním výcviku jsme provětrali střapeček, naviják a proběhli se nejen chlupáči ale i páníčci :-) Odpoledne už jen balení a odjezd domů. Jsme moc rádi, že jsme mohli být zase s vámi :-)

 

 

Díky všem! Nějaká ta fotka od nás TADY. A spousta fotek od organizátorů :-) Oblékání psů ZDE, pojídání piškotů ZDE, soutěž děti ZDE, soutěž dospěláci ZDE a ostatní ZDE.