Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akití výcvikový tábor

20. 8. 2009

 

Areál ZKO Borky

 

 

 Hagískova smečka měla zase jednou úžasný nápad a uspořádala ve dnech 17-20.8.2009 akití výcvikový tábor... no a protože to byl tábor akití a hlavně výcvikový, tak nemohla naše žíhaná potížistka chybět :-) V krásném prostředí ZKO Borky v Kolíně, kde jsme měli celý areál skoro celou dobu jen  pro sebe se cvičilo jedna báseň. Brzo ráno jsme s Fajuškou vyrazily na stopy 

Všichni s košíkem

a poprvé vyzkoušely oranici, která je mnohem náročnější než travička na kterou jsme zvyklé obě dvě. Po snídani se cvičilo na cvičáku hromadně. Počínaje cviky sedni-lehni-vstaň, chůze-běh u nohy, obraty u nohy, odložení, přivolání pak se také pilně cvičila i socializace. Procházeli jsme mezi pejsky z různých stran a cvičila se jejich trpělivost, klid a nervová soustava... nejen našich akitek ale i naše :-)) Vybavené cvičiště umožňovalo vyzkoušet si i agilitní překážky, tunel, áčko, kladinu nebo plazení. Když bylo teplo bylo možné se projít k nedaleké pískovně a vykoupat sebe i chlupáče. Příjemná byla i akití procházka směrem do centra Kolína při níž došlo i k záměrnému ukradení naší Fajušky :-))Přistiženi při činu!

 

 

 

Grilování, rybaření to všechno jsme během výcvikového tábora okusili. Na spánek moc času nezbývalo a chodilo se spát někdy i pozdě k ránu :-) Ve stanu i v chatičkách se spalo krásně.

Děkujeme Hagískovým za odvahu, energii a hlavně další povedenou akci! Moc rádi jsme poznali nové akití nadšence a potkali známé a kamarády, které jsme dlouho neviděli a obzvlášť Keníka s jeho úžasnou smečkou!

Na áčko se zpočátku Fajušce moc nechtělo....

Áčko

S páníčkem na rybách... 

S páníčkem na rybách

Kladina je oblíbená.... tady je s Hagískem.

 TADY jsou naše fotky z tábora. A ZDE fotečky od Hagísků

 

Během výcviku se natočilo i nějaké to video, které budeme postupně přidávat. Zatím první tři.

Video1 - Trénink odložení, Video 2 - Socializační cvičení, Video3 - Protichod

Video4 - Slalom Ryo, Video5 -  Slalom Hiro, Video6 - Slalom Jurko

Video7 - Přivolání, Video8 - Dlouhodobé odložení (Jurko a Fajuška nevidí na páníčky), Video9 - Odložení za chůze ve stoje, Video10 - Přivolání Hirouška :-) těžko se přivolává když se ani nechce odejít ;-)