Jdi na obsah Jdi na menu
 


Coursing Kralupy 17.5.2009

17. 5. 2009
Dneska jsme prožili skvělej den mezi partou bezvadných lidí na coursingovém trénování v Kralupech. Sešlo se nás od akit tolik, že spíš než coursing nám trénování připomínalo akití srazík :-)) Z americké sekce se běhání zúčastnila Ariška a Corrynka. Ariška na poprvé běhala bez bázně a hany a překvapila paničku a Corrynka skvěle zabodovala čímž si splnila dva licenční solo běhy jako vůbec první americká akita! Na kukandu dorazila i smečka Aldíkova s Whisky.

Na startu

Za japonskou sekci se zúčastnila naše Fajuška,Hagísek, Ryuška a Maiko. Ve třídě tryskových myší se zúčastlily Bibi a Summer :-) A běhalo to všem naprosto úžasně, pesani si užívali a páníčkové byli nadšení. Fajuška a Hagísek plnili licenční běhy a aby se to nezdržovalo tak spolu běhali  běhy párové :-) To byl panečku adrenalín! Oba neomylně sledovali střapeček, nadbíhali, přebíhali, kroužili na trati jako orli a oba doběhli do cíle s výsledkem 1:1.

Závodníci...

Jednou zabral víc Hagísek a napodruhé zase Fajuška. Zajímavé, že vždycky vyhrála červená dečka :-))) Běh byl napínavý až do samého konce, ale pokud čekáte na závěrečný boj o střapec naší majetnické Fajušky tak se nekonal :-)) 

běh jako o závod..

Hagísek s Fajuškou se prostě respektují a společné běhání spolu si užívali evidentně oba dva.   Fajuška tímto splnila poslední povinné licenční běhy a stává se prvním právoplatným coursingovým závodníkem plemene akita inu! Ale sama rozhodně nebude na paty jí šlape Hagísek, Ryuška a nečekaně i Maiko :-) 

čí je střapeček?

Díky všem bylo to bájo!!! A hlavně velký dík Hagískovic smečce, že nám důvěřuje natolik, že se nebáli do toho s naší Fajuškou jít ! ;-)

Fotky...BUDOU ;-)